|
В момента е: Пон 01 Мар 2021, 09:13 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Еърсофт
Модератори: конструктор |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 25 от 25 [372 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, ..., 23, 24, 25 |
Автор | Съобщение | ||||
---|---|---|---|---|---|
WhiteWolf
![]() Регистриран на: 17 Сеп 2006 Мнения: 655 Местожителство: Провадия |
За друго не се сещам в момента, тази информация е достатъчна! Благодаря! ![]() _________________ "Да бъдеш втори, означава да си пръв сред губещите". Ayrton Senna |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
WhiteWolf
Сетих се още нещо да попитам. Издават ли звук пушките при стрелба? Той също ли имитира истинския или пушката звучи различно от истинска? И другият ми въпрос е - боли ли като те ударят ![]() _________________ "Да бъдеш втори, означава да си пръв сред губещите". Ayrton Senna |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Бай Ганьо
![]() Регистриран на: 17 Фев 2005 Мнения: 4475 |
Мнението е изтрито по желание на потребителя. _________________ Не ви е срам! Ще ми се тунквате тука! ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Бай Ганьо
![]() Регистриран на: 17 Фев 2005 Мнения: 4475 |
Мнението е изтрито по желание на потребителя. _________________ Не ви е срам! Ще ми се тунквате тука! ![]() Последната промяна е направена от Бай Ганьо на Нед 06 Фев 2011, 11:11; мнението е било променяно общо 1 път |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Pirin
![]() Регистриран на: 02 Дек 2005 Мнения: 2297 Местожителство: LBSF |
60-ка ПБ! Що не ме поканил, искам и аз да се сетя как се друса в този звяр! ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
pgp000
Гост |
Супер стеееееееее! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
1159
![]() Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 815 Местожителство: Варна |
Незнам Калин какво ти е казвал но всичкото ейрсофт картечница дето в момента е на пазара е твърде малко като размер(най-голямата е М-60),има и М-240(Инокатсу) но там е цифра и пак няма да стане.По света тук таме разни ентусиасти правят и 50-тия Браунинг под 8 мм ВВ-тки ама пак е цена и в единични бройки.Лично аз КПВТ-то и ПКТ-то ги виждам като антуражни външни цеви а вътре-най-ще е подходящ М-1919 на Вива Армс(но пак цената и е висока 1500/1800 на картечница).Лично аз миналата есен се пробвах да поставя 3-ти гиърбокс(от АК) в ММГ на ПК-е неуспях и затова си взех РПК ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Flanker
![]() Регистриран на: 19 Яну 2004 Мнения: 1793 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Flanker
![]() Регистриран на: 19 Яну 2004 Мнения: 1793 |
Трябва да призная, че тая идея е оригинална и мисля най-практична и елегантна. Външно нека си стои ако може демилитаризирано тяло на КПВТ и ПКТ, а вътре подобно на вкладна цев да си има някое аерсофт оръжие. Иначе като изгъзица, може да се пробва с е те това: ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
WhiteWolf
Леле-мале, жестоко! _________________ "Да бъдеш втори, означава да си пръв сред губещите". Ayrton Senna |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Thunderchief
Aбе ако вземете класическа такава(не Мк. 43) може и дойде таман, въпроса ще е да се провери на място как ще стане монтирането а и да се намери подходящ терен за нещото, че на ползваните в момента поне покрай София, возилото няма да се чувства много комфортно, защото ще са му мънички. Виж за Беляковец се е утепало. Whitewolf ако още проявяваш интерес и не си пробвал виж Е те тука те регистрирвай се(иначе ще виждаш 30% от форума) и добре си ни дошъл в горичката _________________ Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Бимаджията
Регистриран на: 02 Юни 2011 Мнения: 151 Местожителство: У КЛОЗЕТО! |
Покрай еърсофта, ходите ли и на истински стрелби на стрелбище? Защо не направите една такава обща форумна среща? Простете ми за циничната откровеност, ама еърсофта е ...........................чикиджийска работа... Нито е тренировки т използване на ,,симунишън боеприпаси" и адаптори, нито нищо.... Виж стрелбата на стрелбище е баш мъжка работа и доста по-реална..., а не с ония цамово-пластмасови оръжеподобни ИГРАЧКИ! но щом Ви забавлява..ОК... Аз обичам истинските неща. Като ЗИГ Зауер, Глок, ПМ, ЧЗ... |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Страница 25 от 25 [372 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, ..., 23, 24, 25 |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.1038s ][ Queries: 12 (0.0234s) ][ Debug on ] |