|
В момента е: Пон 01 Мар 2021, 09:15 Часовете са според зоната UTC + 2 |
Еърсофт
Модератори: конструктор |
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 2 от 25 [372 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, ..., 23, 24, 25 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||
---|---|---|---|---|---|
калло
аре ся. сексът е за тинейджъри ![]() иначе, очаквам съвсем скоро - тактическа жилетка, ръкавици, лека каска, очила Х800. колебая се между униформа ACU и Марпат. Въпреки многото приказки срещу ACU, от личен опит, демек, това, което съм видял с очите си - наистина действа много добре, дори в зеленина и друга подобна по-тъмна среда, в градски условия пък е най-доброто, правено досега. харесал съм си и обувки Response ( http://www.lapolicegear.com/blwawetarebo.html ), ма не съм чул да ги има някъде в България, а обувки без проба не ща. Имам и стари армейски кубинки, извървели бая километри из Рила и най-високите й части, ама вече твърде стари, макар и след много мазоли - вече доста удобни. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Бай Ганьо
![]() Регистриран на: 17 Фев 2005 Мнения: 4475 |
Мнението е изтрито по желание на потребителя. _________________ Не ви е срам! Ще ми се тунквате тука! ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Елемаг
[Moderator] ![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 27542 Местожителство: София |
Много се престараваш! Оръжие, кубинки и камуфлаж- това е което ти трябва. Другото е глезотия. _________________ ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВО НА ВРАГА Е ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН! ![]() Да бъдеш добър е лесно. Трудно е да бъдеш справедлив! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
прр1
Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 996 Местожителство: В. Търново |
На вече неизползвания от НВУ химически полигон имаше лозунг, личи си все още мамка му! - "Не ядреното оръжие, а добре обучения боец ще победи!". Сега на това място ходим да се стреляме с момчетата от Търново и Габрово. Носят се всякакви видове обувки, жилетки и още простотии (аз самия мъкна една евтина жилетка тип SWAT на MilTek) но всеки път се убеждавам в непреходността на това писание. Уважаеми калло, пожелавам ти много стрелба, много емоции и много от любимата ти напитка след "боя" в приятна компания. В същност, цялата работа е в питието след "боя". ![]() ![]() ![]() _________________ Ако командира не може да прекрати безобразието, то той трябва да го оглави! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
pgp000
Гост |
Имам питане (за еърсофта този път). Как се обявява, че някой е убит щом няма видима следа (поне аз така разбирам - че топчетата не оставят)? Разчита се, че си джентълмен/дама? Четох из форуми, имам колеги, които участват в отбори и си накупиха какво ли не, но не можах да разбера. Я кажете с какво играете като оръжие, гледам АУГ, М-4 и МП-5 са най-популярни. Ползвате ли оптически и лазерни мерници? ОТ
Значи всички имате много млади родители (то и всички на сбирката са такива млади, де) ![]() ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
andrei141984
Регистриран на: 22 Яну 2008 Мнения: 1661 Местожителство: София-по-рядко Бургас. |
Тактически фенери , нещо лазерни целеуказатели(всъщност имитация на такива ,защото тези ,които се продават за по 50-70- лева са именно това)? |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
калло
анджък. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
прр1
Колеги, всичко има. И фенери и лазерни целеуказатели и оптики и "тактически ръкавици" (какви ли са стратегическите?) и наколенки и налакътници и триточкови ремъци и ножове сиксан докуз (ръкопашния бой обаче е ЗАБРАНЕН!) и манерки и водни системи, абе с две думи всеки според възможностите си се екипира. Друг е въпроса доколко цялата тази сергия се използва, но пък си тежи винаги, когато я носиш. Друг е въпроса дали някои от тези аксесоари изобщо са необходими в тази работа, но това са си дискусионни въпроси изобщо и за тях си има специализирани форуми. А, на колегата pgp000 да отговоря следното - напълно по "джентълменски" се решава въпроса. Уцелят те - признаваш си. Обикновенно следващия въпрос е "А, какво ще стане ако не си признае?". Колеги става следното - обявяват ви за "безсмъртен" и всеки се стреми да ви улучи в главата. И винаги на автоматичен или от близо, но поне два или три пъти. Ако си обикновен "смъртен" това води до хиляди извинения и бири после, но при "Маклаудите" всеки се чувства задължен да стреля в главата. Не е приятно, ама хич! Има си и такова правило - "сейфти кил" - ако си близо и противника няма шанс дори и да те види (например си му излязъл в задната полусфера ![]() ![]() _________________ Ако командира не може да прекрати безобразието, то той трябва да го оглави! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
andrei141984
Регистриран на: 22 Яну 2008 Мнения: 1661 Местожителство: София-по-рядко Бургас. |
бои за лице(за скулите по-конкретно)от типа на отдавнашните ,,Хидра" използвате ли? |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
прр1
Да, но не винаги. Цапат. _________________ Ако командира не може да прекрати безобразието, то той трябва да го оглави! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
andrei141984
Аз съм се заредил с фенери.....щото изгубип досега 2(за единия имам съмнение ,че ми го тафнаха , ама нейсе)!Ползвам ,,Нексторч" Z-6 , Z-9 ,Т-6.добре светят.Но батериите са доста скъп(4,5-5 лева бройката) , аза едно фенерче с 3 броя батерии ти трябват общо 9 -12 броя. лазерни целеуказатели...ейййй това дето го продават по нашите оръжейни магазини до 300 е Т...Ш..К!Ама нейсе. ![]() Снабдил съм се и аз! ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
прр1
Два фенера са си нормално количество за носене (за "тактически" фенери говоря) и като сложиш един челник за обща работа и един мощен фенер за "групова" работа - събират се. Защо на батерии, купи си акумулатори. _________________ Ако командира не може да прекрати безобразието, то той трябва да го оглави! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
andrei141984
Моите са ,,интегрирани" на ,,оръжието".Заедно с два целеуказателя.целеуказатели- китайсски боклуци за по 140 лева.Светят до 200 м. на сумрак и нощ естествено. С оптиките съм по-добре. ![]() |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
andrei141984
Правилно отбеляза ,но в оръжейно-аксесоарно-закупната дейност планирането ми куца.Купувам веднага щом като имам повече свободни пари. предпочитам ,,Некстторч".Имат и целеуказатели ,но в България не внасят. |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
прр1
Бе то и аз искам "Шурфеър", ама ми "миришат краката" ![]() _________________ Ако командира не може да прекрати безобразието, то той трябва да го оглави! |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Страница 2 от 25 [372 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, 4, ..., 23, 24, 25 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0822s ][ Queries: 12 (0.0060s) ][ Debug on ] |