|
В момента е: Пон 01 Мар 2021, 08:37 Часовете са според зоната UTC + 2 |
България Ер и Хемус Ер
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Страница 32 от 45 [662 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, ..., 30, 31, 32, 33, 34, ..., 43, 44, 45 Следваща |
Автор | Съобщение | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Сашо
няма да е лесно.. А за вземане на въздух - май още гълтат вода. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
fly or die
Dosta si duhovit zabeliazvam, no i dosta si poprekalil s niakoi neshta! |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
richi_air
Здравей! Съвет - научи се на Кирилица да пишеш ![]() И после да питам в кое е прекалил? В смисъл явно си от "кухнята" ама зле ли е БГ Еър или напротив - много зле? Все пак това е форум където е добре да се дява яснота на проблемите. В друга тема си бил(а) по-изчерпателен (лна) в отговора. Поздрави и успех ![]() ![]() _________________ http://bgaf.bgspotters.net/logos/ban_avsim1.jpg |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
fly or die
Blagodaria za suveta obache neshto kirilicata mi se precaka ![]() Otnosno Bg Air - prav si mnogo sa zle! Pitai konkretno i shte ti kaja v koe sa nai-zle! Blagodaria za pozdravite!
|
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
richi_air
Хмм основно дали в обозримото бъдеще има идея за закупуване на нови машини? Дали ще си оставаме на Боинг или ще ходим към Еърбус-ите? Щото ми писна да ми пада предната седалка в коленете. За обслужването са ми ясни горе-долу, въпреки че последните ми два пъти с тях не беше лошо - напротив доволен. А и ако се сетиш и за други "чудесии" може да деаснеш някой ред ![]() Поздрави! _________________ http://bgaf.bgspotters.net/logos/ban_avsim1.jpg |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
slice
![]() Регистриран на: 01 Яну 2004 Мнения: 1801 Местожителство: София |
Вечния спор Boeing vs Airbus... Това, че на сто годишните 737 на LZB ти се струва овехтял салона, не значи, че на някой 737NG ще е така... Не отписвай Boeing толкова лесно пред Airbus... Да не говорим, че може да ни изненадат на края и с нещо друго.... _________________ ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
fly or die
posledno chuh che she se vzimat "NOVI" samoleti - 4 broia, no nai-veroiatno shte sa pak izvlecheni ot latinska amerika, no mai tvurdo Boeing. Otnosno obslujvaneto, ne mislia che ima takova na tezi samoleti! Ako tova e obslujvane ![]()
|
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
richi_air
Slice братле, не съм отписал Боингите за нищо на света! Напротив предпочитам си ги тях ![]() А инак от обслужването ли - ами изключително внимателен към най-малките подробности и прищявки кабинен персонал! Наистина учудващо как отговориха на всички въпроси, прищявки (повтарям се ![]() _________________ http://bgaf.bgspotters.net/logos/ban_avsim1.jpg |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Dina
Регистриран на: 30 Май 2006 Мнения: 57 Местожителство: България/Черна гора/GB |
За нечувано любезното отношение на кабинния състав на БГ Еър в този случай имам няколко предположения, които го обясняват: 1. Научили са си stw-тата - опитни и не дотам, на клиентско поведение - почти го отхвърлям, обаче, като слабо вероятно. 2. Били са съвсем свежи попълнения, с "дръзновение в душите", немеркантилизирали се, гледали много романтични филми за живота на F/A, ненаучили се още да подражават на обръгналите си колежки - доста вероятно. 3. Някой от новите собственици или други шефове е пътувал на борда на този полет - това води обикновено до висоти в обслужването, дори има случаи капитана да говори към салона, макар полета да е до Варна или Бургас, примерно. ![]() richi_air, ако бяхте жена, която е истинска красавица с харизма, със стилни бижута, качествени дрехи, премерена в поведението и желанията си в избора на храна и напитки в самолета, уверявам Ви, въпросните обслужващи, ако са от женски пол, щяха да Ви огледат дискретно, обсъдят недискретно, да се сравнят с Вас наум и ако сравнението НЕ Е в тяхна полза, да Ви обслужат как да е. И през целия полет ще ви показват с перфидно неглижиране и пренебрежителни погледи кой сега е номер едно. Някои неща остават в манталитета на потомствените работнички на БГ Еър. ![]() _________________ "OK, so what*s the speed of dark?" Виртуозка - стругарка /върла фенка на А. и Б. Стругацки/ |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
fly or die
Боже Dina колко си права! Аз бих нарекла този полет чисто съвпадение! Това, за което аз страдам е че новите колеги прхващат всичко най-пошло и най-неприятно от старите стюардеси. Те пък от своя страна гледат да си изкарат полета, да си вземат паричките и да изчезнат. Изобщо не ги интересуват пътниците, а още по-малко новите колеги! За обслужване какво да говорим????? ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
richi_air
Dina абсолютно вярно за обслужването ако има такива хубави жени на борда - видях го с очите си (мъж съм иначе). Това дразни не само "потърпевшата" а и други, които имаме някакво съзнание на хора а не на "картофите в каруцата". Иначе за двата ми полета тази есен до Барсеона, мога да кажа че и капитана се обърна към салона, че дори и ни обясни на връщане причината за закъснението ![]() ![]() Като изключим не свършената работа по настаняването преди излитане от София (специално първи на чек ин-а с приятелката ми, която преживя първия си полет, и исках да е до прозореца), не ни настаниха там където ни бяха местата, полетите бяха доволни. Инак има какво да се желае още особено от салоните на самолетите. _________________ http://bgaf.bgspotters.net/logos/ban_avsim1.jpg |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Dina
Да посъветваме тогава красивите и стилни жени, които ще пътуват с въпросната А/К, месец преди полета да се хранят само с вредни храни, за да натрупат 50-60 кг живо тегло към собственото до момента ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() А сериозното ми мнение е, че манталитета може да се се превъзпита. Дали това ще стане по лесния или по трудния начин - всеки сам скача, според тоягата ![]() ![]() Приятели, пребазирам се за известно време, затова, малко рано, ви пожелавам хубави празници, незабравими, но забавни приключения, излитания=кацания и много светлина в душите и сърцето ![]() ![]() ![]() _________________ "OK, so what*s the speed of dark?" Виртуозка - стругарка /върла фенка на А. и Б. Стругацки/ |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Thunderchief
Aми последния ми полет до Манчестър беше точно с FB и определено смея да кажа, че дамите в кабинния персонал можеха да засенчат топмодел. Оставям настрана и факта, че обслужването беше близко до това на авиокомпанията дето ми е еталон за обслужване (ВА). И не виждам защо да завиждат за парцалките предвид факта, че човека дето е правил дизайна на дамската униформа на кабинния персонал се е постарал доста Мъжка гледна точка извън темата,
Са просто опаковка и не значат, че една жена е "истинска красавица с харизма". Съвсем спокойно някоя от дамите в кабинния персонал облечена в униформата и без кило скъпи бижута си може да е значително по-харизматична. _________________ Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт. |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
fly or die
Ще ти кажа защо са били хубави стюардесите – просто защото е полет за MAN и обикновено там не летят „много опитните стюардеси” просто защото полета е дълъг! Там се пускат младичките – да понатрупат опит! Я се качи на Тел Авив в неделя вечер и друго ще говориш! А обслужването е на космически години от ВА! |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Dina
Здравейте. Млади стюардеси не винаги е равно на хубави, нито пък опитни - на грозни. Относно това, как щели спокойно да засенчат топмодел кабинните на БГ Еър /перифраза от по-горното мнение/ - хубаво, мъжете знаят по-добре, критериите им са по-логични за тези работи. Но разговорите между кабинните на националния ни превозвач гравитират предимно около материалните придобивки и как да смачкаме самочувствието на еди-кой си. Интригата там е изведена до сияйни висоти, двуличието и меркантилизма са на огромна почит, но господина, дето толкова ги хвали, явно не е много наясно с тези работи. "Балкан" е жив, духът му е прероден и традициите му са все така непоклатими. Освен това, харизма имат одухотворените и в мир със себе си хора, каквито сред кабинните там няма. В такава нещадяща личното пространство и достойнство среда е невъзможно да си харизматичен. За Тел Авив и всяка друга дестинация, от която може да се вземе двойна командировка - естествено, че ще летят по-нашите момичета и момчета. Надявам се това, което се говори, че ще има нова шефка на стюардесите и стюардите на обединените А/К, която ще е външна и независима, да е вярно. Крайно време е някой с различен, необременен поглед върху нещата, да сложи малко ред в гнездото. _________________ "OK, so what*s the speed of dark?" Виртуозка - стругарка /върла фенка на А. и Б. Стругацки/ |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Страница 32 от 45 [662 Мнения] | Иди на страница: Предишна 1, 2, 3, ..., 30, 31, 32, 33, 34, ..., 43, 44, 45 Следваща |
Предишната тема :: Следващата тема |
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети |
[ Time: 0.0773s ][ Queries: 13 (0.0132s) ][ Debug on ] |